Katalizátorok felvásárlása, vétele korrekt árakon!

Debrecen: 06203355675

Felvásárlási áraink nem nyilvánosak

 

 Ha az érdeklődő számára az általunk felajánlott vételár a 10.ajánlatkérés után sem felel meg, abból arra lehet következtetni, hogy a felhasználó legnagyobb sajnálatunkra a kérdéses katalizátorokat máshol szeretné megvételre felkínálni. Éppen ezért, a 10.ajánlatkérés után a rendszer automatikusan letiltja a felhasználói hozzáférést az adatbázisunkhoz.

 Természetesen amennyiben az általunk kínált felvásárlási árat a felhasználó elfogadja, és a katalizátorokat nekünk értékesíti, úgy ismét lehetőséget kap arra, hogy újabb 10 ajánlatkérést tehessen. Adatbázisunkban már jelenleg is több ezer katalizátor aktuális felvásárlási ára található meg. Ezek az adatok minden, cégünket valóban eladási szándékkal megkereső látogatónk számára elérhetőek. Az adatbázis folyamatos bővítése, a naprakész felvásárlási árak, és az ajánlatkérő rendszer alkalmazása mind a partnereinkel való sikeres együttműködést szolgálja.

 A rendszer által felkínált vételár minden esetben az általunk nyújtani tudott legmagasabb vételárat jelenti. Nem kívánunk más katalizátor felvásárló cégektől megszerzett árakra "ráigérni", senkit néhány magasabb ajánlattal magunknak megnyerni. Partnereink és mi is a hosszútávú, sikeres együttműködésben vagyunk érdekeltek.